Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Despre noi

De la relaxare la adrenalina, de la ruine la zgarienori, de la civilizatie la salbaticie ,noi iti oferim o gama diversificata de locuri in care iti poti petrece vacanta. La plaja sau pe munte, in oras sau pe mare vei avea parte de experiente de neuitat impreuna cu prietenii ,cu familia sau singur. Te purtam pe toate continentele si-ti aratam lucruri minunate care-ti vor taia rasuflarea, cu conditia sa ne povesteti cum a fost.

Pentru ca avem acces la sisteme de rezervare cu mii de destinatii si pentru ca reusim sa gasim cele mai avantajoase variante pentru voi, consideram ca  flexibilitatea , seriozitatea si  experienta de peste 15 ani in domeniul turismului sunt punctele noastre forte.  Eforturile  sunt directionate spre a va oferi voua ,clientilor nostri, cele mai bune conditii si cele mai frumoase vacante.  Valorile pe care noi le promovam sunt fundatia pe care am aparut, ne-am dezvoltat si din care vom creste in viitor.

Mix Tour  va fi mereu alaturi de dumneavoastra!