Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALUA LEO


Descriere

LOCALIZARE: Hotelul Alua Leo (ex Roc Leo ) este la 100 de metri de plaja din Can Pastilla, in strictul Playa de Palma. Un hotel potrivit pentru familii si cupluri.


CAPACITATE: 280 de camere.


FACILITATI HOTEL: Hotelul pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: receptie 24 de ore, piscina exterioara, restaurant , terasa, lobby bar, bar la piscina, lounge bar cu terasa renovat si cochet, piscina pentru copii, programe de animatie, inchiriere masini/biciclete, conexiune internet wireless, camera pentru bagaje, lift, magazine, patut pentru copii (la cerere), parcare (contra-cost), sali de evenimente.


FACILITATI CAMERE: Toate camerele dispun de : aer conditionat, TV prin satelit, telefon, baie cu dus, balcon, conexiune la internet wireless, curatenia in camere se face zilnic.
Camerele duble stadandard au in jur de 25 mp, dispun de 2 paturi twin / pat dublu, vedere la strada, balcon, baie cu dus si oglinda coemtice, uscator de par, seif, mini bar, canapea, pot caza maxim 2 adulti + 1 copil.
Camerele superior cu terasa au vedere la piscina, in plus au o terasa de 15 mp cu sezlonguri, halate si papuci de baie, meniu de perne.
Camerele Superior Fronta Sea view au balcon obisnuit, halate si papuci de baie, meniu de perne.


Tarifele nu includ taxele locale (euro/persoana/zi + 10% TVA)
Hoteluri si apart-hoteluri 5*, 5* luxury si 4* luxury - 4 euro
Hoteluri si apart-hoteluri 4* si 3* - 3 euro
Hoteluri si apart-hoteluri 1*, 2* si 3* - 2 euro
Apartamente 4 chei si 4 chei superior- 4 euro
Apartamente 3 si 4 chei superior- 3 euro
Apartamente 1, 2 si 3 chei- 2 euro


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.