Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMFORA HOTEL

Descriere

Amfora, Hvar Premier Beach Resort 4* este situat intr-un golf privat, inconjurat de o frumoasa padure de pini, pe frumoasa insula croata, Hvar, la 10 minute de mers pe jos de centrul istoric al orasului cu acelasi nume si ofera o piscina rafinata in cascada si o gama larga de activitati pentru cupluri, familii si evenimente de afaceri. Check-in: ora 15:00. Check-out: ora 12:00. ATENTIE! PACHETUL NU INCLUDE TRANSFERUL APT-HTL-APT! Oferim, optional, transfer privat cu taxi (1-7 pers.) si/sau bilet ferryboat - disponibil in sistemul de rezervari. Taxele de statiune NU SUNT INCLUSE!
Localizare

Amfora Hvar Grand Beach Resort 4* este situat pe insula Hvar, intr-un golf retras, in apropiere de plaja exclusivista Bonj Les Bains, la doar 10 minute de mers pe jos de centrul istoric al orasului medieval, Hvar.

Facilitati hotel

receptie 24h, room service, mic dejun bogat tip bufet cu produse locale, bar, lobby bar panoramic la etajul 4, restaurant Maestral Balkan Grill, Bonj "les baines" beach club exclusivist din 1927, Momo Beach, piscina in cascada si piscina pentru copii, masaj, zona de jocuri sportive, sala de sport 24h, spatii pentru conferinta 3800 m2, plaja de pietre in fata hotelului, lifturi, Wi-Fi gratuit in zonele publice, presa internationala, camere nefumatori, servicii spalatorie, e-mail, fax, inchiriere echipament birotic, schimb valutar, animale de companie acceptate (cu o confirmare in prealabil din partea hotelului si contra cost), tenis, jet schi, scufundari, sky diving, paddle board, kayak, snorkeling, navigare, pescuit, inchirieri biciclete, barci cu motor, iahturi, magazin etc.

Facilitati camere

Cele 25 de camerele standard (21 m2) au un design modern si mobilier elegant si sunt echipate cu un pat king-size sau paturi twin, uscator de par, mini-bar, seif, aer conditionat, televizor cu ecran plat, Wi-Fi, acces LAN, chei electronice / magnetice.

Cele 197 de camere Superior masoara 21 m2 si au balcoane deschise, unele oferind vederi la golful Amfora bay si insulele Paklinski. Camerele Superior din aripa de nord sunt mai spatioase decat cele din cladirea principala, avand 27 m2, creand spatiu pentru un pat suplimentar, ideal pentru familii mici. Cele 5 camerele Deluxe (32 m2) au usi de sticla ce ofera acces la terasele de afara. Studio Suite (35 m2) are living si dormitor in spatiu deschis, pat king-size sau queen size, canapea in living, unele studiouri avand si vedere la mare.

Sport si divertisment

Bonj "les baines" beach club exclusivist din 1927, Momo Beach, piscina in cascada si piscina pentru copii, masaj, zona de jocuri sportive, sala de sport 24h, spatii pentru conferinta 3800 m2, plaja de pietre in fata hotelului, lifturi, Wi-Fi gratuit in zonele publice, presa internationala, camere nefumatori, servicii spalatorie, e-mail, fax, inchiriere echipament birotic, schimb valutar, animale de companie acceptate (cu o confirmare in prealabil din partea hotelului si contra cost), tenis, jet schi, scufundari, sky diving, paddle board, kayak, snorkeling, navigare, pescuit, inchirieri biciclete, barci cu motor, iahturi, etc.

Drinks & Food

Bonj "Steak & Seafood" restaurant & lounge cu vedere la golful Amfora de pe veranda sa, Maestral Balkan Grill ascuns printre pini si cu o vedere frumoasa asupra plajei din golf, Cascades restaurant & Swim to bar, situat in noua zona de piscina, pe 2 nivele, specializat in gustari rapide, bauturi racoritoare si mese casual, Momo Beach pentru o vacanta de neegalat, relaxanta, cu muzica si si hit-uri de vara, bauturi reci, mancare buna si oameni prietenosi, Splash Beach Bar & Terraces unde se poate face plaja si servi cocktail-uri, Windows on Hvar Restaurant situat la etajul 5 si avand o vedere panoramica de 360° asupra zonei de piscine, Bonj les bains, club exclusivist din anii 1920 si vederi asupra insulelor Paklinski.

Facilitati copii

piscina pentru copii, mini club unde copii vor fi antrenati in diverse aventuri, concursuri, obiecte de artizanat, desen și teatru si tandru ingrijiti de personal cu experienta.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.