Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LA PISCINE ART

Descriere

Fabulos 8.7 Booking.com Hotelul, detinator a multiple premii, este situat in centrul orasului Skiathos, la numai 100 m de strada principala, Papadiamantis si a fost compelt renovat in 2014. Personalul se asigura intotdeauna ca oaspetii hotelului au parte de o vacanta relaxanta si de atmosfera calda si prietenoasa pentru care este renumit. Hotelul este ADULTS ONLY!
Localizare

Hotelul este situat intr-o zona linistita, la 5 minute de mers pe jos fata de centrul orasului Skiathos, cu numeroase restaurante si taverne excelente, dar si cateva magazine locale. Amplasarea hotelului ofera oaspetilor sai posibilitatea de a se bucura de o locatie linistita, in apropierea tumultului statiunii. Hotelul este ADULTS ONLY!

Facilitati hotel

Hotelul ofera urmatoarele facilitati si servicii: piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele, prosoape de plaja, snack bar, restaurant A la carte (mediteranean), bar la piscina, snack bar, bar de vinuri, sala cu TV, receptie 24h, depozitarea bagajelor, biblioteca, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati (rampe in tot hotelul), inchiriere masini, barci si biciclete, scuba diving, snorkeling, drumetii, calarie, spalatorie, room service, organizare de casatorii si nunti, acces gratuit la internet WIFI.

Facilitati camera

Toate cele 42 de camere au balcon, aer conditionat central, seif (contra cost), telefon, TV satelit, minibar, baie cu cada sau dus, uscator de par, halate si papuci, acces gratuit la internet WIFI. Camerele standard au 20 mp si capacitatea maxima de 2 persoane. Camerele Deluxe si Superior au 25 mp si capacitatea maxima de 3 persoane.

Sport si divertisment

Oaspetii hotelului au la dispozitie piscina exterioara, biblioteca; in apropiere se pot face snorkelling, calarie, scufundari, drumetii, exista posibilitatea inchirierii de biciclete.

Drinks & Food

Hotelul ofera mic dejun bufet. Restaurantul A la carte are specific mediteranean si este unul dintre cele mai bune din Skiathos. Hotelul mai are un bar de vinuri si un bar la piscina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.