Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat la poalele muntilor Bucegi, in orasul Predeal, la doar 150 metri de partia de ski Clabucet, cu acces direct catre partia de ski,Hotelul Atrium Mountain View 4**** ofera oaspetilor camere duble, duplex sau apartamente spatioase, dotate cu baie proprie, minibar, cablu TV, Wi-Fi, balcon precum si un peisaj superb catre munte.
Fiind situat intr-o zona superba a Muntilor Bucegi, hotelul poate fi alegerea perfecta atat pentru sezonul de vara pentru aerul curat si traseele montane cat si pe timp de iarna datorita partiilor de ski pe care orasul Predeal le are.
Hotelul dispune deasemenea si de un restaurant cu preparate atat traditionale romanesti cat si internationale din care oaspetii nostri pot alege.
Deasemenea toti oaspetii nostri se pot bucura de facilitatile oferite precum sauna, jacuzzi, sala de fitness precum si o terasa exterioara Atrium Mountain View Predeal poate fi deasemenea si o destinatie potrivita pentru cursuri, conferinte sau team buildinguri avand in dotare si o sala de conferinte cu o masa din lemn masiv si toate dotarile necesare pentru sustinerea unei conferinte in conditii optime.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie