Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ACROTHEA HOTEL

Descriere

Hotel ACROTHEA 3* este un hotel nou, in care luxul si eleganta se imbina cu ospitalitatea, clasicul cu modernul, iar traditionalul cu serviciile de inalta calitate. Construit in forma de amfiteatru si oferind vedere unica la Marea Ionica, hotelul este situate in inima orasului vechi Parga, bucurandu-se de acces usor la plaja.
Localizare

Hotelul este situat la 500m de la intrarea in Parga, pe strada principala, la cateva minute de mers de Castelul Venetian si plaja Krioneri.

Facilitati hotel

Hotelul are un mare avantaj datorita celor doua intrari ale sale, cu acces usor catre receptive. De asemenea, hotelul mai dispune de parcare gratuita in fata hotelului (in limita locurilor disponibile), acces internet gratuit Wi Fi, atat in camera cat si in zonele publice, terasa pentru servirea micului dejun, servicii de fax/ e-mail la receptie, servicii medicale ( la cerere), spalatorie, o mica biblioteca, camera de bagaje.

Facilitati camere

Camerele cu aer condiţionat sunt decorate elegant cu paturi de fier, cuverturi şi draperii de brocart. Facilităţile din cameră includ TV cu ecran cu plasmă, seif şi frigider. Toate camerele au balcon, unele cu vedere la mare, iar unele catre străzile înguste ale oraşului

Site web

http://www.acrotheahotel.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.