Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DUBROVNIK PALACE CONFERENCE & SPA

Descriere

Cadrul linistitor, padurea de pini si marea ofera turistilor cazati in cadrul hotelului Dubovnik Palace Conference & SPA 5* un sejur minunat. Situat in imediata apropiere aplajei cu pietris, turistii se pot bucura de numeroase facilitati precum piscina exterioara, taverna, restaurant, centru SPA, jacuzzi ori sala de fitness.
Localizare

Hotelul Dubrovnik Palace Conference & SPA este situat in peninsula Lapad, in imediata apropiere a marii si marginit de o frumoasa padure de pini. Turistii cazati in acest hotel se pot bucura de acces facil catre centrul istoric al orasului, ce face parte din patrimonial UNESCO. Aeroportul international se afla la 22 km diatanta.

Facilitati hotel

Acest hotel de lux cuprinde un total de 308 camere. De asemenea, hotelul pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: receptie 24h, inchirieri auto, schimb valutar, birou de turism, babysitting, spalatorie, curatatorie chimica, serviciu de calcatorie, sali de conferinta si petreceri, centru de afaceri, fax/copiator, magaqzin de suveniruri, seif, parcare gratuita (necesita rezervare), internet wireless gratuity in intregul hotel, bar, restaurant, teren de tenis, scufundari, snorkeling, sauna, sala de fitness, spa & centru wellness, masaj, cada cu hidromasaj, zona de plaja private, piscina interioara, piscina in aer liber, terasa.

Facilitati camere

Camerele sunt atent decorate, elegant si confortul oferite conduc la un sejur relaxant. Astfel, printre facilitatile pe care turistii le intalnesc se numara: pat matrimonial, baie proprie, TV prinsatelit, uscator de par, halat de baie, papuci, telefon, aer conditionat, seif, acces internet WIFI gratuit, balcon cu vedere spectaculoasa spre mare.

Sport si divertisment

Turistii se pot bucura de numeroase activitati in timpul sejurului: piscina exterioara, piscina interioara, plaja cu pietris, sedinte de scuba diving, excursii, plimbari cu ambarcatiuni cu motor pe mare.

Drinks & Food

Turistii vor fi incantati de gastonomia diversificata si delicioasa pusa la dispozitie cu ajutorul
restaurantelor si barului din hotel, dar si a privelistei minunate asupra marii. Astfel, in timpul zilei, in cadrul restaurantului Ponta pot fi servite salate, snack-uri si pizza, taverna Maslina ofera numeroase preparate reci si calde, precum si aperitive gustoase, iar restaurantul principal Elafiti ofera preparate mediteraneene si traditionale locale.

Spa & Wellness

Centrul SPA este situat la etajul 10 al cladirii si incanta turistii atat prin profesionalismul persoanalului, cat si a numeroaselor facilitate de care dispune: piscina interioara, Jacuzzi, baie de aburi, sauna, sala de fitness, tratamente corporale si faciale la cerere.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.