Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL STOGU

Descriere

Hotelul Stogu este situat în staţiunea Băile Olăneşti şi pune la dispoziţie un restaurant şi camere cu aer condiţionat. De asemenea, oferă parcare privată gratuită şi acces gratuit la internet Wi-Fi. !! In pachetul de 6 nopti sunt incluse: 2 proceduri/zi. In pachetul de 5 nopti sunt incluze: 2 proceduri/zi, 5 zile de tratament. In pachetul de 3 nopti sunt incluse: 2 zile de demi-pensiune, 1 masa festiva, acces la piscine/saune/sala de sport, 2 proceduri de tip wellness (masaj sau sedinta de intretinere facial/cosmetica serviciilor sunt orientative).
Localizare:

Cel mai apropiat magazin şi mai multe opţiuni de luat masa se află la mică distanţă de mers pe jos. Râul Olt este la 20 km de proprietate.

Facilitati hotel:

Hotelul Stogu este situat în staţiunea Băile Olăneşti şi pune la dispoziţie un restaurant şi camere cu aer condiţionat. De asemenea, oferă parcare privată gratuită şi acces gratuit la internet Wi-Fi.

Facilitati camere:

Toate camerele hotelului Stogu includ TV prin cablu şi frigider. Fiecare unitate are balcon şi baie privată.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.