Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL SELECT

Descriere

Oferind o cadă cu hidromasaj și o saună, Hotelul Select este situat în Băile Olănești din județul Vâlcea. Hotelul are o piscină sezonieră în aer liber și o terasă, iar oaspeții pot lua masa la restaurant. Accesul la WiFi este gratuit în întreaga proprietate. De asemenea, parcarea privată este gratuită. !! In pachetul de 6 nopti sunt incluse: 2 proceduri/zi. In pachetul de 5 nopti sunt incluze: 2 proceduri/zi, 5 zile de tratament. In pachetul de 3 nopti sunt incluse: 2 zile de demi-pensiune, 1 masa festiva, acces la piscine/saune/sala de sport, 2 proceduri de tip wellness (masaj sau sedinta de intretinere facial/cosmetica serviciilor sunt orientative).
Localizare:

Hotelul Select este situat în Băile Olănești din județul Vâlcea.

Facilitati hotel:

Hotelul are o piscină sezonieră în aer liber și o terasă, iar oaspeții pot lua masa la restaurant. Accesul la WiFi este gratuit în întreaga proprietate. De asemenea, parcarea privată este gratuită. Recepţia hotelului este deschisă non-stop.

Facilitati camere:

Fiecare cameră este dotată cu TV cu ecran plat. Camerele sunt prevăzute cu baie privată cu duș sau cadă. În plus, aveți la dispoziție articole de toaletă gratuite și un uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.