Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Albatros Royal Grand Sharm Resort


Descriere

Localizare: Situat la marginea platoului Om El Seid din Sharm el-Sheikh. Royal Grand Albatros Sharm se afla la 10 minute de mers pe jos de Il Mercato si Phantasia Land. Centrul staiunii Sharm el Sheikh, cu faimoasele sale bazaruri tradiionale, este la doar 15 minute de mers cu maina de hotel. Parcarea privata este gratuita.

Facilitati cazare: acest hotel de 5 stele de pe malul marii ofera camere cu balcon privat. Ofera o piscina in aer liber si o plaja privata. Situat pe malul marii, cu o plaja privata cu nisip. Hotelul se bazeaza pe conceptul All-Inclusive. Ofera 5 piscine in aer liber. Acces WiFi in intreaga proprietate. Oaspetii se pot bucura de o plaja frumoasa cu nisip.

Royal Grand Albatros Sharm ofera sporturi nautice, precum scufundari si snorkeling. Oaspetii pot beneficia de un masaj relaxant la centrul spa, care include, de asemenea, hamam, sauna si centru de fitness. Hotelul ofera 4 restaurante, inclusiv meniu a la carte. SALA DE gimnastica moderna dotata cu echipamente cardio-vasculare.

Restaurantul Caravanserai are o atmosfera eleganta si casual, iar meniul sau tip bufet ofera delicatese locale. Barul Gulf Stream de la piscina ofera salate proaspete i specialitai din fructe de mare.

Facilitati camere: Royal Grand Albatros Sharm are camere cu TV prin satelit, minibar, baie in camera si aer conditionat. Camerele au vedere panoramica la piscina, la gradinile amenajate sau la Marea Rosie. Toate camerele au balcon sau terasa. Seif si minibar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.